Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Τρόποι Αποστολής


Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής για τα προϊόντα μας.


1. Παραλαβή από το κατάστημα μας

  • Για παραλαβή από το κατάστημα μας, προηγείται τηλέφωνο επικοινωνίας για τον τρόπο εξόφλησης και διαθεσιμότητας των προϊόντων.

2. Παραλαβή από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σας *

  • Παραλαβή από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σας με χρέωση έως 3 κιλά με χρέωση 2€ και κάθε επιπλέον κιλό 0,70€.

3. Παράδοση στον χώρο σας με Courier *

  • Παράδοση στο χώρο σας με Courier, με χρέωση 3€ έως 3 κιλά και κάθε επιπλέον κιλό 0,70€.
  • Αν έχετε ήδη δική σας συνεργασία με Courier της επιλογής σας, αρκεί να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά και να παραλάβετε από το κατάστημά μας, αφού προηγουμένως έχετε εξοφλήσει τα προϊόντα σας.

4. Παράδοση σε πρακτορεία μεταφορών **

  • Για την παράδοση σε πρακτορεία μεταφορών της επιλογής σας ( λόγω συνεργασίας σας ή μειωμένων μεταφορικών εξόδων ή λόγω μεγάλου βάρους - όγκου των εμπορευμάτων σας ή μαζικής παραγγελίας ή για πελάτες χονδρικής πώλησης ) η χρέωση γίνεται κατόπιν συμφωνίας.
5. Παραδόσεις παραγγελιών

  • Οι παραγγελίες σας παραδίδονται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, σε χερσαίους προορισμούς, ενώ σε απομακρυσμένες περιοχές και νησιά από 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
  • Για την Κύπρο χρειάζονται 3 έως 6 εργάσιμες ημέρες για τις παραδόσεις εμπορευμάτων και η χρέωση γίνεται κατόπιν επικοινωνίας.
  • Χρειάζεται προσοχή κατά την καταχώρηση των στοιχείων σας ώστε να αποφεύγονται οι καθυστερήσεις των παραλαβών σας.
6. Παραδόσεις "Express"

  • Για παραδόσεις αυθημερόν ή την επόμενη εργάσιμη ή με συγκεκριμένη ώρα παράδοσης, η χρέωση γίνεται κατόπιν συμφωνίας.
7. Τα προϊόντα μας προτού δρομολογηθούν προς αποστολή, έχουν ελεγχθεί για την αρτιότητα τους και η συσκευασία τους είναι τέτοια ώστε να αποφεύγονται ζημιές κατά την μεταφορά τους

  • Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη, η εταιρεία μας δεν έχει καμία ευθύνη σε οποιαδήποτε φθορά, σε άλλη περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε την ασφάλεια των δεμάτων σας και η χρέωση γίνεται κατόπιν συμφωνίας.


* Σας γνωρίζουμε, πως καταβάλουμε καθημερινά προσπάθεια για την μείωση των μεταφορικών εξόδων, ώστε να απολαμβάνετε τις αγορές σας με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Προϊόντα με μεγάλο όγκο και βάρος αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης και με την προϋπόθεση της εξόφλησης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας.

** Για ογκώδη ή βαριά δέματα (νοσοκομειακά κρεβάτια, γερανούς ανύψωσης ασθενών, ηλεκτροκίνητα αμαξίδια κτλ.) η χρέωση και η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται κατόπιν συμφωνίας.


Σημείωση:

      Οι τιμές μας ισχύουν για αγορές μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ενδέχεται οι τιμές να διαφέρουν από το φυσικό μας κατάστημα.


Με εκτίμηση

SuperOrtho

www.superortho.gr