Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Πολυθρόνα ηλεκτρική ανακλινόμενη μπορντώ

Πολυθρόνα ηλεκτρική ανακλινόμενη μπορντώ
  • Κατασκευαστής: SuperOrtho
  • Κωδικός Προϊόντος: FR123
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1.130,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 1.130,00€

Περιγραφή

"NEW" ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΗ!

Με κοντρόλ για την Ανακλινόμενη Πλάτη & το Ανακλινόμενο Υποπόδιο, μια Πολυθρόνα που φτάνει σχεδόν σε οριζόντια στάση για την πλήρη ανακούφιση και ανάπαυση του χρήστη!

Ανασηκώνει τον χρήστη αυτόματα & με ασφάλεια, με το κοντρόλ, σε θέση σχεδόν όρθια, χωρίς να χρειάζεται καμία προσπάθεια από τον ίδιο ή από τον συνοδό του, για να ανασηκωθεί!

Επίσης την ίδια λειτουργία της όρθιας θέσης, χρησιμοποιούμε & για να καθίσει ο χρήστης, με ασφάλεια και χωρίς τραυματισμούς αναλόγως την κατάσταση του!

Ενδείκνυται για άτομα που επιθυμούν την χαλάρωση, μετά το φόρτο εργασιών της καθημερινότητας!
 
Ενδείκνυται για άτομα με οποιαδήποτε κινητικά προβλήματα, που είναι αναγκασμένοι να παραμένουν αρκετό χρόνο καθήμενοι!
 
Ενδείκνυται για οποιαδήποτε άτομα αναζητούν την ανακούφιση στο μέγιστο δυνατό βαθμό, για τους ίδιους, αλλά κυρίως για τους ανθρώπους που περιμένουν την φροντίδα τους & χωρίς να είναι αναγκασμένοι για συνεχείς μετακινήσεις από το ένα κάθισμα στο άλλο, με τον φόβο τραυματισμών ή κατακλίσεων, αφού με την Ηλεκτρική Ανακλινόμενη Πολυθρόνα η παραμονή ενός ατόμου μπορεί να είναι από λίγα λεπτά έως & όλη την ημέρα, λόγω των Ειδικών Ρυθμίσεων, αλλά κυρίως & των μαλακών υλικών που διαθέτει, στο κάθισμα, στην πλάτη & στα πλαϊνά!

Ιταλική Φινέτσα με Εγγυημένο Γερμανικό Μοτέρ!

Σας περιμένουμε στις Εκθέσεις μας, για μία Απολαυστική Δοκιμή!

Διατίθεται σε 3 σαμουά χρώματα: Μπλε - Μπορντώ - Μπεζ!