Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Τρόποι πληρωμής


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ


EUROBANK: 

Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0019.57.0201113257

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR2902600190000570201113257


ALPHA BANK:

Αριθμός Λογαριασμού: 237002002002491

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR3401402370237002002002491

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
ΣΟΥΠΕΡΟΡΘΟ ΕΜΠΟΡΙΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΛΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

 • VIVA WALLET CARD
 • VIVA WALLET BUSINESS CARD
 • VISA
 • VISA ELECTRON
 • MAESTRO
 • MASTERCARD
 • AMERICAN EXPRESS (Εξυπηρετούμε μόνο τηλεφωνικά ή με την φυσική σας παρουσία, με την υπηρεσία WEB POS της VIVA WALLET) 
 • DISCOVER CASH CREDIT CARD

             Δεκτές όλες οι πιστωτικές - χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες


ΣΗΜΕΙΩΣΗ

 • Οι πελάτες μας πρέπει να γνωρίζουν πως η καταχώρηση των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, για την οποιαδήποτε συναλλαγή, πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια, μέσω της ONLINE εφαρμογής της VIVA WALLET με την έγκριση της Τράπεζας Ελλάδος,
 • Κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, λαμβάνεται αποδεικτικό μήνυμα στον υπολογιστή σας και ταυτόχρονα στο κινητό σας τηλέφωνο.


ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

 • Με επιπλέον χρέωση μόνο 2 € για την παράδοση των προϊόντων στο χώρο που επιθυμείτε

Απόδειξη Λιανικής - Τιμολόγιο Πώλησης

 • Κάθε παραγγελία για να φτάσει στο τμήμα συσκευασίας έχει προηγηθεί απαραιτήτως τιμολόγηση, με απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο πώλησης αν ζητηθεί από τον πελάτη μας.
 • Τα δέματα συνοδεύονται από τα έγγραφα της μεταφορικής και απαραιτήτως από την απόδειξη ή τιμολόγιο και βρίσκονται πάντα μαζί με τα έγγραφα του δέματος.
Με εκτίμηση

SuperOrtho

www.superortho.gr

210 9953633

Τμήμα Διαχείρισης και Επικοινωνίας

Αγαπητέ πελάτη,

 

Σύμφωνα με τη 2η Ευρωπαϊκή Οδηγία για τις Υπηρεσίες Πληρωμών (Payment Services Directive 2 - PSD2) απαιτούνται ενισχυμένα μέτρα ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών (online πληρωμές και αγορές) με στόχο την προστασία των πελατών από πιθανά κρούσματα απάτης και την περαιτέρω διασφάλιση των διαδικτυακών συναλλαγών.

 

Από τις 10/1/21 έχει τεθεί σε ισχύ η χρήση της τεχνολογίας Two-Factor Strong Customer Authentication (“2FA SCA”), η οποία διασφαλίζει την ισχυρή εξακρίβωση της ταυτότητας του πελάτη μέσω δύο από τους τρεις προτεινόμενους παράγοντες.  Συνολικά τα τρία στοιχεία που μπορούν να απαιτηθούν για την ταυτοποίηση είναι τα εξής:

 • Κάτι που μόνο ο πελάτης κατέχει (π.χ. Κινητό τηλέφωνο, hardware token or OTP/One Time Password) 
 • Κάτι που μόνο ο πελάτης γνωρίζει (π.χ. PIN, μυστική φράση, κωδικός πρόσβασης κ.λ.π.)

Η Viva Wallet ακολουθώντας την Ευρωπαϊκή οδηγία PSD2 και την τεχνολογία 2FA SCA, κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης μίας e-commerce συναλλαγής, για να πραγματοποιήσει την ταυτοποίησή σας, ενδέχεται να σας ζητήσει SMS OTP και Security Question (αναγνώριση μίας προηγούμενης συναλλαγής).

 

Συγκεκριμένα:

 1. Θα σας ζητηθεί να εισάγετε έναν OTP κωδικό που λαμβάνετε μέσω SMS. Αυτό το βήμα ελέγχου μας επιτρέπει να πιστοποιήσουμε τον κάτοχο της κάρτας χρησιμοποιώντας κάτι που ‘κατέχει’, την κάρτα SIM που σχετίζεται με έναν αριθμό τηλεφώνου. 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΗΨΗΣ ΚΩΔΙΚΟΥ

Email Image


 1. Θα σας ζητηθεί να απαντήσετε σε μια ερώτηση ασφαλείας. Συγκεκριμένα, καλείστε να αναγνωρίσετε μια ηλεκτρονική πληρωμή/αγορά που έχετε πραγματοποιήσει στο παρελθόν με την ίδια κάρτα, ανάμεσα σε μια λίστα πιθανών συναλλαγών. Είναι πιθανό, η λίστα να μην περιέχει καμία προηγούμενη συναλλαγή οπότε και θα πρέπει να επιλέξετε “Δεν αναγνωρίζω καμία από αυτές τις συναλλαγές”. Σε συνδυασμό με το OTP που έχετε συμπληρώσει παραπάνω έχετε παρέχει τα δύο στοιχεία που απαιτούνται για τον έλεγχο ταυτότητας.


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Email Image


Με εκτίμηση

SuperOrtho

www.superortho.gr

210 9953633

Τμήμα Διαχείρισης και Επικοινωνίας