Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Αναπηρικό Αμαξίδιο Ειδικού Τύπου LUX με Μεσαίους Τροχούς Moretti

-21% Αναπηρικό Αμαξίδιο Ειδικού Τύπου LUX με Μεσαίους Τροχούς Moretti
 • Κατασκευαστής: moretti
 • Κωδικός Προϊόντος: MR7MK
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 790,00€
 • 625,00€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 625,00€

Περιγραφή

(NEW) "Ειδικού Τύπου LUX" Διαιρούμενο με Ανακλινόμενη Πλάτη, με Ανακλινόμενα Υποπόδια, με Μεσαίους Συμπαγείς Τροχούς εμπρός και πίσω

 • Έχει ανακλινόμενα και προσθαφαιρούμενα υποπόδια με πεταλούδες ασφαλείας, με ειδικό ρυθμιζόμενο στήριγμα στις γάμπες, με ρυθμιζόμενο το ύψος των πελμάτων (αναλόγως το ύψος του χρήστη), ώστε να επιτυγχάνουμε τη καλύτερη αιμάτωση των άκρων ή και αν η κατάσταση του χρήστη το απαιτεί λόγω γύψου, κατάγματος, επέμβασης, οστεοπόρωσης, αγκύλωσης κτλ.
 • Τα πλαϊνά στηρίγματα για τα χέρια είναι προσθαφαιρούμενα, για την διευκόλυνση του χρήστη ή του συνοδού, κατά την μεταφορά από και προς το αμαξίδιο, επίσης φέρουν και προστατευτικά ισχίων, καθώς και μαλακά αφρώδη μαξιλαράκια.
 • Εύκολα από το πλάι μεταφέρουμε τον χρήστη αφού έχουμε αφαιρέσει το πλαϊνό, χωρίς να χρειάζεται να φέρουμε τον χρήστη εμπρός από το αμαξίδιο, ώστε να υπάρξει τυχόν τραυματισμός.
 • Η ταπετσαρία είναι αδιάβροχη & άκαυστη, στην πλάτη και στο κάθισμα, με εσωτερικά αφρώδη μαλακό υλικό, για άνετο κάθισμα έως και ύπνο!
 • Έχει φρένα στους εμπρόσθιους τροχούς, που εύκολα ο χρήστης ή ο συνοδός ακινητοποιεί το αμαξίδιο και καθ΄οδόν και ενώ χρειάζεται να ανασηκωθεί ή να μεταβεί στο αμαξίδιο.
 • Η πλάτη είναι ανακλινόμενη, που σταδιακά πατώντας τις λαβές φτάνει έως και οριζοντίωσης με το κάθισμα. Ανασηκώνοντας λοιπόν & τα υποπόδια, κάνουμε το "ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ LUX" αμαξίδιο πολυθρόνα - κρεβάτι!
 • Έχει Κάθισμα τουαλέτας με δοχείο προσθαφαιρούμενο, που μπορεί και αφαιρείται εύκολα ενώ κάθεται ο χρήστης, από το πίσω μέρος του αμαξιδίου.
 • Αφαιρώντας την κεντρική τάπα από την ταπετσαρία του καθίσματος, ο χρήστης δεν χρειάζεται επιπλέον μετακίνηση για τις ανάγκες του, αναλόγως βέβαια με την κατάσταση την οποία βρίσκεται.
 • Ο σκελετός είναι διαιρούμενος, αφαιρείται η πλάτη, αφαιρούνται τα υποπόδια, αφαιρούνται τα πλαϊνά και γίνεται σαν μία μικρή βαλίτσα, για αποθήκευση ή μεταφορά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ

 1. ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΛΑΤΟΣ 40CM 
 2. ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΛΑΤΟΣ 46CM 
 3. ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΛΑΤΟΣ 48CM 


MEASURES IN
CM

1145344110765444-54
RC250-40
RC250-46
RC250-48

MEASURES IN
CM

6029 Kg2020135 Kg
RC250-404057


30 Kg
RC250-464663
RC250-484866
EXTRA

Ζώνες ασφαλείας - συγκράτησης (απλές ή σύνθετες) σε διάφορους τύπους, αναλόγως την κατάσταση που απαιτείται, ώστε με απόλυτη ασφάλεια να γίνεται η οποιαδήποτε μετακίνηση ή συγκράτηση του χρήστη ή και για την ακινητοποίησή του στο αμαξίδιο, λόγω σπασμών ή μεγάλης κύφωσης ή γήρανσης κτλ.

Μαξιλάρια καθίσματος κατά των κατακλίσεων σε διάφορους τύπους, που προσφέρουν μέγιστη ανακούφιση και αποφόρτιση των πιέσεων του χρήστη, κατά την μεταφορά - μετακίνηση του ή κατά την παραμονή του στο αμαξίδιο.

Ειδικό Στήριγμα Κεφαλής Ανατομικό, που τοποθετείται στο πίσω μέρος της πλάτης, που είναι ρυθμιζόμενο στο ύψος, ώστε να καλύπτει και τον πιο ψηλό χρήστη, για την μέγιστη δυνατή ανακούφιση του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

Ενώ αποφασίσαμε για την προμήθεια ενός αμαξιδίου ή προτάθηκε από τον Ιατρό μας, χρειάζεται αρχικά να αναλύσουμε την κατάσταση του χρήστη ή ασθενή μας, ώστε να καταλήξουμε με την μεγαλύτερη προσέγγιση βάση των αναγκών ή των ιδιαιτεροτήτων του, κυρίως στον τύπο του αμαξιδίου!

Επίσης χρειάζεται και μεγάλη προσοχή στα παρελκόμενα EXTRA βοηθήματα, που μπορούν όντως να ανακουφίσουν τον άνθρωπό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για την καλύτερη αποκατάστασή του μετεγχειρητικά ή την ανάλογη παραμονή του στο αμαξίδιο, για περιορισμένο ή περισσότερο χρόνο!

Είναι απαραίτητο λοιπόν να κατανοήσουμε, πως το κάθε αμαξίδιο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και από την στιγμή που η χρήση του θα κριθεί αναγκαία, για περιορισμένο ή περισσότερο χρόνο, θα πρέπει να γίνει ο καλύτερος φίλος μας!